#bättredelat

Det är vi som är #Bättredelat

Här samlas vi, politiker, jurister, tjänstemän, akademi och näringsliv, offentliga verksamheter och privata initiativ. Tillsammans ska vi öka välfärden, förbättra vården och skapa ett likvärdigare samhälle. Vägen framåt handlar om att tillsammans dela information och ta vara på teknikens möjligheter.

Louise Callenberg

Grundare och programledare, #bättredelat.

Louise Callenberg är en driven entreprenör och initiativtagare till #bättredelat. Med en passion för att bidra till ett bättre samhälle för alla och hållbara lösningar har Louise en lång erfarenhet inom ledarskap, digital transformation och politik. Hon har tidigare arbetat som beslutsfattare inom samtliga sektorer med förflyttningar för organisationer. Hon är teolog och står värd för podden #bättredelat med AI teologen (länk). Louise är visionär som ständigt strävar efter att skapa bättre och mer inkluderande samhällen genom förändringsledning på alla nivåer.

Cecilia Lejon

Partner, #bättredelat Sverige.

Cecilia Lejon är en erfaren och erkänd ledare och strateg, nu partner för #bättredelat med ansvar för nätverkets arbete i Sverige. Med en stark bakgrund inom offentlig sektor och organisationsutveckling har Cecilia arbetat med att förbättra samhällsservice och digitalisering. Hon har tidigare haft ledande roller inom kommunal förvaltning, så som kommunchef i Värmdö, förvaltningschef i Trelleborg och Malmö och har en gedigen erfarenhet av att driva förändringsprojekt som skapar verkligt värde för medborgarna. Hon har också en bakgrund som konsult hos PWC.

Monica Skagne

Partner, #bättredelat Norden.

Monica Skagne är en framstående affärsutvecklare och partner med ansvar för #bättredelats nätverk i Norden. Med en bred internationell erfarenhet har Monica arbetat inom både privat och offentlig sektor, inklusive många år som kommunchef i Växjö. Hennes expertis inom strategi, ledarskap och innovation har varit avgörande i att expandera och stärka verksamheter över hela Norden. Monica brinner för att implementera hållbara och skalbara lösningar som gynnar både samhälle och miljö.

Peter Daniel

Partner, #bättredelat case-verkstad.

Peter Daniel är ansvarig för offentlig sektor på PA Consulting Group. De senaste 20 åren har han fungerat som rådgivare och förändringsledare för svenska statliga myndigheter  regioner och kommuner i deras digitaliseringsresor. Hans breda bakgrund från både teknik, juridik och verksamhetsutveckling har gett honom perspektiv på de utmaningar som svensk offentlig sektor har att hantera. Han brinner särskilt för samverkan och samskapande kring digitala tjänster och datadelning.

Partners

Detta är våra samarbetpartners som möjliggör #Bättredelat.